کسانی که قصد سفر تجاری به خارج از کشور را دارند، دغدغه ی همیشگی آن ها نحوه برقراری ارتباط با افراد آن کشور است.
برای داشتن یک ارتباط درست بین المللی و گذراندن کارهای روزانه، نرم افزارهایی وجود دارد که به راحتی میتوان از پس چنین مشکلاتی برآمد.
در این مقاله به معرفی چند برنامه ترجمه پرکاربرد میپردازیم.
۱. نرم افزار آی وویس i voice:
این برنامه یکی از نرم افزارهایی است که بین عموم مردم پرطرفدار شده است. با این برنامه به راحتی میتوان صدای خود را ضبط کرد و ترجمه عبارات را به صورت شفاهی بلافاصله دریافت کرد. این اپلیکیشن میتواند از 42 زبان دنیا پشتیبانی کند. نرم افزار ای ویس دارای یک سری عبارات های مهم و ضروری است که میتواند به صورت نامحدود ترجمه کند. از مزایای بسیار مهم نرم افزار این است که هیچگاه تبلیغاتی نشان نمی دهد. لازم به ذکر است برای استفاده از این نرم افزار باید ماهی 99 دلار هزینه در نظر گرفته شود.
و اپلیکیشن I Voice Translation Proنیز به عنوان یک مترجم دو جانبه به کار خود می پردازد. اما در کل I voice یک راه ارتباطی بسیار مطمئن بین افراد است.
۲. نرم افزار I Translate:
این اپلیکیشن با قابلیت پشتیبانی از 90 زبان مختلف دنیا از پرکاربردترین برنامه ها می باشد که دارای امکاناتی مانند ترجمه از طریق دوربین، مکالمه صدا به صدا و … است. برنامه I translate بهترین و دقیق ترین نرم افزار برای ترجمه متنی است و در حال حاضر در سیستم عامل اندروید و IOS به صورت رایگان قابل اجرا است. در آی ترنسلیت میتوانید انواع گویش و لهجه را انتخاب کنید به عنوان مثال در زبان انگلیسی میتوانید لهجه ی انگلیسی و امریکایی را تعیین کنید و ترجمه را با همان لهجه مورد نظر دریافت کنید. ناگفته نماند این برنامه ورژن مخصوص اپل واچ را نیز دارد و به راحتی قابل استفاده است.
۳. نرم افزار وی گو Way Go:
اگرچه این برنامه به صورت آفلاین قادر به ارائه خدمات ترجمه است اما محدودیت هایی نیز دارد به طور مثال فقط از زبان های انگلیسی، چینی، ژاپنی و کره ای پشتیبانی می کند که این ویژگی باعث پرطرفدار شدن آن برای سفرهای بخش شرقی آسیا شده است. این برنامه امکان استفاده از دوربین را نیز فراهم کرده است به طوری که با قرار دادن دوربین روی هر متنی و علامتی به راحتی میتواند ترجمه را دریافت کنید. نرم افزار وی گو میتواند در روز ده ترجمه رایگان را ارائه دهد. اما نسخه ی ارتقا یافته ی آن قادر به ترجمه جملات و عبارات بیشتری نیز است و تقریبا هزینه ای حدودا 11 دلار را در بر دارد.
۴. نرم افزار ورد لنز Word lens :
این برنامه یکی از محبوب ترین نرم افزارهایی است که به صورت دیداری به ترجمه میپردازد به این صورت که به راحتی میتوانید یک عکس از منوی غذا، تابلوهای خیابان ها یا هر نوع متنی بگیرید و ترجمه آن ها را دریافت کنید. از زبان هایی که ورد لنز پشتیبانی می کند میتوان به زبان های انگلیسی، فرانسوی، ایتالیایی، پرتغالی، آلمانی، اسپانیایی و روسی اشاره کرد.
۵. نرم افزارI Stone Travel Translation :
این نرم افزار شامل 300 عبارت پرکابرد روزانه به زبان های مختلف است. برای استفاده از این برنامه بهتر است از ترجمه مستقیم استفاده شود.
۶. نرم افزار تریپ لینگو Trip Lingo:
این نرم افزار به شما کمک می کند به آسانی با افراد کشورهای دیگر به صورت حرفه ای گفت و گو کنید. تریپ لینگو را میتوانید دانلود و به صورت آفلاین استفاده کنید، ترجمه تصویری و شماره گیر وای فای از دیگر امکانات این برنامه است. از ویژگی های مثبت این اپلیکیشن می توان به دارا بودن سی هزار فایل صوتی و دو هزار عبارت پرکابرد اشاره کرد.
۷. نرم افزار سی های Say Hi:
این برنامه به صورت آنلاین امکان ضبط صدا را فراهم کرده است و در واقع میتواند به 90 زبان زنده دنیا صدای شما را ترجمه کند و در قالب صدای زنانه یا مردانه پخش کند. با استفاده از این برنامه همچنین می توانید سرعت ادای ترجمه را کم یا زیاد کنید. در مواقعی که امکان ضبط صوتی صدا نباشد به راحتی میشود متن موردنظر را تایپ وسپس ترجمه را دریافت نمود.
۸. نرم افزار پاپا گو Papa Go:
این برنامه قادر به ترجمه متنی و صوتی زبان های آسیایی مانند کرهای، ژاپنی، چینی، اندونزیایی، پیتنامی، تایلندی و زبان های غیر آسیایی مانند انگلیسی، روسی، آلمانی، ایتالیایی و اسپانیایی است. در واقع میتوان گفت تمرکز اصلی پاپا گو روی ترجمه زبان های آسیای شرقی می باشد. ترجمه همزمان دونفر با زبان های مختلف، ترجمه تصویری، ترجمه دست خط و بخش مخصوص کودکان نیز از امکانات این نرم افزار است. پاپا گو قابل نصب بر روی هر دو سیستم عامل اندروید و IOS است.
۹. نرم افزار مترجم ماکروسافت Microsoft Translator:
مترجم ماکروسافت یک نرم افزار بسیار ایده آل برای مسافران سفرهای تجاری به شمار می آید که توانایی ترجمه متن، صدا و تصویر به 60 زبان مختلف دنیا از جمله انگلیسی را دارد. این اپلیکیشن جهت ترجمه گفت و گوهای بین چند نفر مورد استفاده قرار می گیرد. استفاده از این نرم افزار به صورت آفلاین نیز امکان پذیر است.
۱۰. نرم افزار گوگل ترنسلیت Google Translate:
همان طور که می دانید این نرم افزار از مهم ترین و پرکابرد ترین و محبوب ترین نرم افزارها بین اپلیکیشن های ترجمه است. گوگل ترنسلیت بیش از 103 زبان دنیا را پشتیبانی و تقریبا ترجمه 59 زبان را آفلاین انجام می دهد و امکان ترجمه تصویری و ترجمه دست خط 37 زبان را فراهم کرده است. به طور خلاصه میتوان گفت نرم افزارگوگل ترنسلیت نسبت به زبانهای دیگر طیف زبانی بیشتری را برا ترجمه در بردارد و به سهولت میتوان ترجمه ها را ذخیره کرد.
و در آخر:
هرچند که نمیتوان با این نرم افزارها، در مواقعی که مکالمات تخصصی تر هستند، مفهوم را به طور واضح و روشن انتقال داد؛ اما نمیتوان اهمیت به وجود امدن این نرم افزارها را نیز نادیده گرفت زیرا افراد بسیاری در حال استفاده از این برنامه ها هستند و تقریبا برای کارهای روزانه نیز مفید واقع شده است.